Check with seller [Việc làm HCMC ] - Nhân Viên Thời Vụ Tạp Vụ (Cl Steward)
- Location: Viet Nam
Công ty MAI HOUSE SAIGONCần tuyển gấp nhân viên làm việc tại HCMC
- Vận hành máy rửa bát đĩa theo đúng hướng dẫn.- Thực hiện việc rửa bát đĩa các loại theo quy trình được hướng dẫn, đạt tiêu chuẩn vệ sinh an toàn thực phẩm.- Dọn dẹp và vệ sinh khu vực bếp.- Quản lý, chịu trách nhiệm bảo quản các dụng cụ vệ sinh được
Làm 8 tiếng/ngàyƯu tiên ứng viên có kinh nghiệm Tích cực, có trách nhiệm, chịu khó Có sức khỏe tốt, nhanh nhẹn, trung thực
CV/ Hồ sơ xin việcCăn cước công dân
liên hệ:MAI HOUSE SAIGON tại 157 Đường Nam Kỳ Khởi Nghĩa, Vo Thi Sau Ward, District 3, Ho Chi Minh City, Vietnam
Useful information
- Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
- Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
- Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
- This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"
Related listings
-
[Việc làm HCMC ] - Front Desk Supervisor | Giám Sát Tiền SảnhKhác - - 2024/02/17 Check with seller
Công ty SOFITEL SAIGON PLAZACần tuyển gấp nhân viên làm việc tại HCMC Conduct daily briefings and ensure that all pertinent information is well received by team members. Supervise all tasks of your team members to ensure that highest quality service ...
-
[Việc làm Bà Rịa - Vũng Tàu ] - Sous Chef | Bếp PhóKhác - - 2024/02/17 Check with seller
Công ty SIX SENSES CÔN ĐẢOCần tuyển gấp nhân viên làm việc tại Bà Rịa - Vũng Tàu - Prepares a variety of meats, seafood, poultry, vegetables and other food items for cooking in broilers, ovens, grills, fryers and a variety of other kitchen equipment....
-
[Việc làm HCMC ] - Cost ControllerKhác - - 2024/02/17 Check with seller
Công ty LA VELA SAIGON HOTELCần tuyển gấp nhân viên làm việc tại HCMC 1. Make spot checks, on procedures of purchasing, receiving, storing, issuing, preparing and portioning each week. 2. Responsible for the accurate preparation of the timely and acc...
Comments
Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)